sombie14

Пользователи
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited

About sombie14

  • Rank
    GCT FOSUM USER

Информация

  • country
    United States
  • Location:
    New jersey
  • Пол
    Не определился
  1. Dump is damaged i read it on 3.3v instead of 5v so flash is no good
  2. Hi mate does any of you had had this problem before u3000 internal failure of srs unit after crash clean ? Accord 2014 77960-t2a-a020-m4
  3. Ok thanks i will try again with that module im gonna put the flash again and start over
  4. None of them works i don't know why
  5. thank you so much for all your help but i think the mcu is damaged i put back mcu on board and still not comunication via can lines it gives me an error all the time i put a clean dump from a working module and nothing also i discover verision 3.33 doesn't work via obd with old obd 2 adapter but version 2.4 works as it shoud when connected via can lines thanks
  6. Do you have this file for instance 98221va180
  7. Ok thanks and how would this could be fix with original flash.
  8. That’s mean that the flash is not the right one right?
  9. I solder the pins with the heat Gun but it gave me that error
  10. Now it gives me the error , connector error , wrong security access
  11. I’m gonna solder mcu back to the board and see maybe the module is not good anymore
  12. I tried k line before and it doesn’t read it said can error
  13. I was looking at the board but is missing a piece on c4 and c1 the one from the page has those